Семеен хотел Кайлас
Стаи и апартаменти за почивка в град Ахтопол

 Общи правила

НАСТАНЯВАНЕ
Гостите на хотела се настаняват след 14:00 часа в деня на пристигане. При  необходимост от по-ранно настаняване, моля да се свържете с рецепция.
Стойността на резервирания престой се заплаща предварително, в деня на настаняване, в български лева /BGN/.

НАПУСКАНЕ НА СТАЯТА
Освобождаване на стаите – до 12:00 часа в деня на заминаване.
Ако желаете да задържите стаята или да удължите престоя си, моля информирайте служителите на Рецепция. Молим да се има предвид, че при късно освобождаване или удължаване на престоя стаята може да бъде променена. Късно освобождаване до 17:00ч. се доплаща 50% от цената на стаята и е възможно само при наличие на свободни стаи. Освобождаване след 17:00ч. се таксува като нощувка.

ПРЕСТОЙ

 Изгубен ключ се заплаща 20 лв.
Не е разрешено изнасянето на имущество от хотела (хавлии, завивки, чаршафи, възглавници и друга собственост) и тяхното ползване на плажа.
Приятели и гости можете да посрещате в  общите части на хотела.
Всички плащания на ползваните  услуги се извършват в български лева (BGN)

В хотела НЕ се допускат лица във видимо нетрезво състояние, употребили наркотични и/или упойващи  вещества, както и  такива с агресивно поведение.

Не се допуска нощуването в хотела на нерегистрирани лица.

ИЗХРАНВАНЕ
Закуска се предлага в ресторанта от 8.00 до 10.00 часа 
ХРАНИ И НАПИТКИ
С оглед спазването на хигиенни изисквания, съгласно разпоредбите на Българска агенция по безопасност на храните, не се разрешава внасянето и съхранението на малотрайни хранителни продукти в стаите на хотела.
Допустими са изключения за диетични и диабетични продукти, с изричното съгласие на Управителя.

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ
Домашни любимци не са разрешени в хотела.

КАМЕРИЕРСКИ УСЛУГИ
Почистването на стаите се извършва в часовете между 08:00 до 16:00 часа. Ако има поставена табелка “Не безпокойте” до 15:00 стаята ще бъде почистена на следващия ден. Ако имате нужда от нещо след 16:00 часа, моля попитайте на рецепция.
ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ НА СРЕДСТВА И ЩЕТИ
Хотелът си запазва правото да таксува гости за причиняване на щети, съзнателно причинени, по небрежност или непредпазливост. Ако щетите бъдат установени, след като гостът е напуснал, хотелът си запазва правото да изпрати фактура за дължимата сумата по ремонта.
Хотелът не поема отговорност за услуги, предоставени от трети страни на гостите.

ПОСЛЕДИЦИ ПРИ НАРУШЕНИЕ НА ПОЛИТИКАТА НА ХОТЕЛА
От всички гости, служители и представители на туроператори се очаква да се придържат към общите правила за настаняване и престой в хотела
В случай на констатирани нарушения, управата на хотела може да прибегне до незабавното прекратяване на резервация, без да носи отговорност за възстановяване или обезщетение.